EC studietraject ‘Gods Koninkrijk en de Heilige Geest’

New Wine Nederland en Vineyard Benelux bieden, samen met de VPE (Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten), Rafael (4Square), het EWV (Evangelisch Werkverband) en het EC (Evangelisch College), met ingang van het studiejaar 2020-2021 een tweejarig studietraject aan dat zich richt op de doordenking van de theologie van het Koninkrijk van God en de uitwerking daarvan door Gods Geest in de praktijk van de kerkelijke gemeente. [ Lees meer… ]

AANBEVELINGEN

De leiders van de deelnemende organisaties vertellen waarom zij enthousiast zijn over dit studietraject bij het Evangelisch College:

AANMELDEN?

Wil je informatie ontvangen of je nu meteen aanmelden? Klik hier voor de informatiepagina over het studietraject ‘Gods Koninkrijk en de Heilige Geest’ en klik op de knop AANMELDEN.

VOOR STUDENTEN

Volg je dit studietraject als student? Na je aanmelding heb je een inlogcode en een password gekregen en het adres van de webpagina met de studiematerialen. Heb je die niet ontvangen, stuur dan een email aan de opleidingscoördinatoren [klik hier].